1

Agjent/e Turistik/e

Ruaj
Fly Hello Travel
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

AGJENTE TURISTIKE

Kriteret :

 • 20+ vjec
 • te jete me banim ne prishtine apo rrethine.
 • te kete njohuri TE PAKTEN fillestare te gjuhes angleze.
 • te kete ambicie per pune,deshire per tu ngritur ne pozite
 • te kete nje etik te rregullt pune,sidomos ne maredheniet me kliente
 • te kete deshire te mesoj pikat kyqe te udhetimeve turistike.
 • nuk na duhet ASNJE lloj diplome apo certifikimi.
 • te kete njohuri bazike te rrjeteve sociale (facebook,instagram,tiktok)


Rreth punes :

 • Te jete ne kontakt te vazhdueshem me klientet,qoft edhe ata potencial.
 • Do bej kerkime dhe projekte ne lidhje me destinacionet turistike
 • Do aranzhoj nga fillimi der ne fund pushimin e klienteve
 • Do sygjeroj destinacione,fluturime per klientet potencial
 • Do raportoj cdo dite ne fund orari per punen e bere gjate dites


Shenime:

 • Kolegu apo kolegia qe na bashkangjitet,pas disa muajsh pune ne zyre mund te dal edhe total REMOTE nga shtepia.
 • Ne ofrojme page baze + komisione ne shitje
 • Udhetime jasht vendit se bashku me agjensite e tjera,per te mesuar rreth destinacioneve turisitke
 • Kontrate pune,40 ore pune gjate javes ,vikendi pushim
 • Fleksibilitet ne orar te punes,sipas kushteve.

Te interesuarit mund te aplikojne duke kontaktuar ne email: info@flyhello.eu

Numri kontaktues: 044335300

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet