1

Agjent/e i/e Shitjes në Terren

Ruaj
MedikosPharma shpk (Humana)
Follow
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

MedikosPharma (Humana)

KONKURS PUNE

Agjent/e i/e Shitjes në Terren

Detyrat dhe përgjegjësitë për agjent të shitjes:

  • Prezantimin dhe promovimin e produkteve për neonatologji dhe pediatri
  • Planifikon dhe realizon vizitat nëpër të gjitha pikat e shitjes
  • Bën analizë dhe strategji të tregut
  • Të jetë në gjendje gadishmërie të punojë në mënyrë të pavarur dhe në grup.

Kushtet:

  • Të ketë shkollim të lartë me përparësi shkollimi universitar
  • Eksperienca e punes ( e preferuar )
  • Aftësi të mira komunikuese dhe te jetë fleksibel.
  • Aftësi të punojë në kushte tereni dhe në presion të kohës -
  • Posedim të patent shoferit kategoria B

Emaili për aplikim: medikospharma@hotmail.com
Ose ne numrin e tel : 044-495-520

Shikime 5,868
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 08/04/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Gjakovë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet