1
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KRK eshtë nendisibutor i brendeve te medha boterore dhe prodhimit vendor, HARIBO, SHARM ALUMIN, LACALUT, VITAMIN CANDY hap konkurs për:

Agjent të Shitjes

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Përgjegjës për shitjen e mallit të programit për të cilin punon në bazë të planit të caktuar nga menaxheri
  • Mban evidencë financiare ditore për vleren e mallit të pranuar nga depoisti dhe të shitur në terren; prioritet gjatë vizitave
  • I permbahet planit ditor të vizitave (route planit të cilin e merr nga mbikëqyrësi)
  • Eshte i obliguar të kryej pesë hapat e shitjes 1)Prezantimit, 2)Kontrrollin e stokut (sasinë, kushtet e përgjithshme, afatin e mallit; 3)prezantimin e shitjes (analizën e nevojave,shitjen e benefiteve, tejkalon pengesat, bën mbylljen), 4) Merchandaising (pozicionimin e mallit, hapsirë dhe dukshmëri maksimale, 5) raportimin.
  • Së bashku me mbikëqyrësin te menaxhojë materialin reklamues (raftat, woblerat, postera, maica etj)
  • Kujdeset për respektimin reciprok të kontratës për shërbimin
Orari i Punës: ( E Hëne - E Premte)

Të interesuarit mund të aplikojnë permes Email:

korabkryeziu@gmail.com

Shikime 4,720
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 24/03/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet