1
PREMIUM

Administrator/e (M/F)

Ruaj
North Finance
Follow
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania North Finance Kosovo së shpejti do të filloj operimin në Kosovë dhe Shqiperi, dhe është në proces të rekrutimit të një (1) kandidati / kandidate për pozitën e:

  • Administrator/e

me orar të plotë për degën në Prishtinë. 

Kualifikimet e nevojshme:

  • Diplomë e shkollës së mesme / universitare
  • Njohuri të gjuhës angleze
  • Punoni me kompjuterë

Specifikat e kandidatit/es:

  • Të jetë përdorues i mirë i Microsoft Word dhe Excel
  • Të flas rrjedhshëm gjuhën shqipe dhe angleze
  • I/e aftë të punoj në mënyrë fleksibile në një ekip miqësor dhe dinamik
  • Të kuptojë vizionin dhe misionin e North Finance Kosovo

Procesi i aplikimit

Për të aplikuar në North Finance Kosovo, ju lutem të dërgoni CV-në tuaj (në gjuhën angleze) më së largu deri me datën 22 Mars 2023. 

Shikime 4,864
Kategoria Administratë
Skadon 22/03/23 (Ka skaduar!)
Orari
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet