1
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Në kuadër të zgjërimit të aktivitetit, Foda Line sh.p.k. shpall:

KONKURS

Prezantues/e mjekësor/e;

Vend të punës: 3 pozita
1 pozitë për terenin e Prishtinës
1 pozitë për terenin e Gjilanit
1 pozitë për terenin e Ferizajit

Përgjegjësitë:

 • Të prezantojë produktet e programit përkatës tek profesionistët shëndetësor;
 • Të ndjekë ecurinë dhe mbarëvajtjen e këtyre produkteve në treg në vazhdimësi;
 • Analizon prezencën e produkteve në treg (konkurencën, çmimet, promocionet, marketingun);
 • Të bëjë raporte javore dhe mujore;
 • Organizimi dhe pjesëmarrja në konferenca mjekësore;

Kualifikimet:

 • Fakulteti i Mjekësisë drejtimi: Farmaci, Stomatologji; Fakulteti Ekonomik drejtimi: Marketing, Shitje.
 • Të ketë përvojë pune së paku një vit si Prezantues/e mjekësor/e;
 • Të jetë komunikativ/e, të jetë i/e vendosur dhe të ketë vetë-iniciativë;
 • Të ketë aftësi bindëse në prezantim;
 • Të posedojë patent shofer, kategoria B;
 • Të ketë njohuri të shkëlqyera kompjuterike;
 • Njohja e gjuhës Angleze

Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë duke dërguar CV-në me foto në e-mail adresën: fodaline.kosovo@gmail.com Konkursi është i hapur deri më 29.03.2023

 

Shikime 4,689
Kategoria Shëndetësi, Medicinë
Skadon 29/03/23 (5 ditë)
Orari Full Time
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet