1
PREMIUM

Kamarier, Recepsionist, Ndihmës Kuzhinier

Ruaj
Ador Hotel
Follow
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Me synim për rritje të veprimtarisë, Ador Hotel është duke kërkuar staf mbështetës të kualifikuar dhe profesional në departamentet përkatëse si në vijim:

  • Kamarier
  • Recepsionist
  • Ndihmës Kuzhinier

Kualifikimet e kerkuara per pozitat:


Kamarier/e

  • Te kete pervoje pune si kamarier/e,
  • Te kete deshire dhe ambicje per te punuar.

Recepsionist/e

  • Njohja e punës me kompjuter dhe programet MS Office.
  • Njohja e gjuhës angleze.
  • Të jetë komunikativ/e.
  • I/e motivuar për punë.

Ndihmës Kuzhinier


APLIKIMI DUHET TË BEHET ONLINE DUKE DËRGUAR CV-NE TUAJ PERMES E-MAIL TEK: info@adorhotelks.com

Shikime 3,282
Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 07/04/23 (14 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet