1
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
KONKURS PUNE
Kompania jonë "Lider Group", me lokacion në Gjilan, shpall konkurs pune për pozitat : Telefoniste 4, dhe Agjent/e të shitjes 25.
 
Detyrat e telefonisteve :
 • Aftësi të mira komunikuese
 • Të respektojë etiken e punës
 • Kreative
 • Të zhvillojë punë nen presion
 • Të aranzhojë termine për kompaninë
Ju ofrohen kushte dhe ambient komod, si dhe pagesa €350 bazë dhe përqindje.
E gjithë puna e telefonatav bëhet në gjuhen shqipe nepermjet telefonit nga zyra.
 
Detyrat e agjent/e - ve
 • Aftësi të mira komunikuese
 • Të respektojë etiken e punës
 • Pozitivë dhe i motivuar për punë
 • Insistues dhe kreativë
 • Të posedoj patentë shoferin (Kategoria B) dhe vetur personale apo familjare që mund ta perdorë për punë
 • Punë orar i plotë dhe gjysëm orari
Ju ofrohen trajnime dhe seminare jashte vendit nga kompania, si dhe pagesa €600 bazë dhe përqindje.
 
E gjithë puna e agjent/e - ve, bëhet në teren (Gjilan, Kamenicë, Viti).
 
Personat që plotësojn kushtet e lartë cekura mund të aplikojnë duke dërguar CV në email adressen : punsohu.lg@gmail.com
 • VËREJTJE -
Për info shtesë mund të kontaktoni vetëm nga ora 10:00 deri 16:00
 
049645762

Shikime 4,054
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 07/04/23 (14 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Gjilan, Dardanë, Viti
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet