1
PREMIUM

Shitëse, Arkatare, Financiere (Prishtina Mall)

Ruaj
Boutique Runway
Follow
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Boutique Runway shpall konkurs për pozitat:

  • Shitëse
  • Arkatare
  • Financiere

Kandidatet të kenë së paku 2 vite përvojë në lemi të ngjashme

CV-në dhe letren e motivimit mund t'a dërgoni në: info@runwayboutique-ks.com

Lokacioni: Prishtina Mall 

Shikime 3,989
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 07/04/23 (14 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet