1

Zëvendës Menaxher/e

Ruaj
Coincasa
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Coincasa është brend Italian që i dedikohet orendive shtëpiake enëve dhe tekstilit.
Coincasa Kosovë me lokacion Albi Mall Veternik Prishtinë si rezultat I zgjerimit të aktivitetit afarist kërkon kandidat të motivuar për të aplikuar për pozitën

Zëvendës Menaxher/e e dyqanit

Detyrat dhe përgjegjësit:

 • Ndihmon menaxhmentin në organizimin e punëve të dyqanit.
 • Asiston në menaxhimin dhe kontrollon sotkun optimal, kujdeset për porositë shtesë.
 • Përgaditja e raporteve të shitjes, stokut dhe raporteve tjera sipas kërkesës së menaxhmentit.
 • Në mungesë të menagjerit/es të dyqanit, mbanë takimet ditore, javore dhe mujore me stafin, për të diskutuar problemet e tyre, informimin e tyre rreth punës, ofertat promocionale, etj.
 • Së bashku me menaxherin/en e pikës është përgjegjës për analizën e shitjes së pikës
 • Përkujdeset per pozicionimin e artikujve sipas udhzimeve të menaxhmentit.
 • Përkujdeset që të bëhet ekspozimi I artikujve të shitur.
 • Siguron shërbime të shkëlqyera për klientët.

Kualifikimet e kërkuara:

 • Diplomë e shkollës së mesme
 • Aftësi në planifikim, organizim dhe vendimarrje.
 • Shkathtësi komunikuese dhe qasje positive ndaj klientëve dhe kolegëve.
 • Së paku 2 vite provojë pune.
 • Përparësi kanë kanditatët që dinë gjuhë të huaja.

Të gjith kandidatët e interesuar mund ti dërgojnë cv-t e tyre në emailin tonë coincasapr@gmail.com

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet