1
PREMIUM
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

DIZAJNER GRAFIK

Përgjegjësitë e punës:

  • Përgatitë ilustrime-dizajne grafike në baza ditore për nevojat e kompanisë
  • Përgatitë promocionet ditore, javore dhe mujore;
  • Paraqet në mënyrë ilustrative konceptet dhe dizajnet e materialeve të kërkuara;
  • Raporton në baza ditore tek udhëheqësia;
  • Të sygjerojë koncepte kreative tek udhehëqesi


Kualifikimet:

  • Diplomë Universitare në fushën e dizajnit grafik;
  • Të jetë kreativ/e për të prodhuar ide dhe koncepte të reja;
  • Të jetë i/e rregullt në orarin e plotë të punës.
  • Njohuri të mira të punës me kompjuter, njohuri të programeve për dizajnim Corel Draw, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator si dhe të HTML5, CSS3, Ajax dhe Javascript;
  • Të ketë njohuri të mirë të gjuhës Angleze (në shkrim dhe në të folur);


CV – të, referencat dhe portfoliot të dërgohen në hr@imd.al

Konkursi i hapur deri me 07.04.2023

Shikime 3,585
Kategoria Art dhe Kulturë
Skadon 07/04/23 (14 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet