Shell Kosovo
Komercialist për artikujt konditore - Furnizim të Marketeve
Shpërndaje
	 	 

K  O  N  K  U  R   S

KOMERCIALIST PËR ARTIKUJT KONDITORË - FURNIZIM TË MARKETEVE

DETYRAT DHE PERGJEGJESITË:

 • PLANIFIKIMI I DETYRAVE DHE PËRGJEGJËSIVE NË VENDIN E PUNËS,
 • MENAXHIMI I PUNËVE ARTIKUJEVE  NË TË GJITHA  MARKETET,
 • MENAXHIMIN E RUAJTJËS DHE RRITJËS SË SHITJEVE TË PRODUKTEVE TË MARKETEVE,
 • ORGANIZON FURNIZIMIN E MARKETËVE,
 • KUJDESET PËR AFTET E PRODUKTEVE TË MARKETEVE,
 • MERR PJESË NË DISKUTIME ME FURNITOR PËR LIDHJEN E KONTRATAVE,
 • PËRMIRËSON DHE NGRITË REPUTACIONIN E DEPARTAMENTIT,DUKE PRANUAR VËREJTJET NË PUNË PËR PËRMBUSHJEN E KËRKESAVE TË REJA DHE TË NDRYSHME, DUKE EKSPLORUAR MUNDËSITË PËR TË SHTUAR VLERËN E ARRITJEVE TË PUNËS ,
 • *PËRPILIMI I RAPORTEVE TË PUNËS DHE RAPORTIMI I TYRE TE MENAXHMENTI I LARTË,
 • *RUAJTJA E RAPORTEVE KOLEGIALE ME DEPARTAMENTET DHE SEKTORË E TJERA TË KOMOANISË.

KUALIFIKIMET DHE KRITERET  E NEVOJSHME

 • MENAXHIMI I NJERËZËVE, PLANIFIKIMI, NGRITJA E PUNËS NË GRUP, DHËNJA E INFORMATAVE KTHYESE, SHËRBIMI NDAJ KLIENTIT, ZHVILLIMI I BUXHETEVE,VETË-MOTIVIM,ZGJIDHJA E KONFLIKTIT,KOMUNIKIM TRANSPARENT,
 • SHKOLLIMI I LARTË FAKULTETI EKONOMI,PËRPARSI ME MASTER,
 • NJOHJA SHUMË E MIRË PUNËS ME KOMPJUTER,
 • NJOHJA E E GJUHËS ANGLEZE E DOMOZDOSHME,
 • PATEN SHOFER KATEGORIA-B,
 • PËRVOJ PUNE, MINIMUM 3 VJEÇARE.

APL/KIMI DUHET TË BËHET   VETEM ONLINE DUKE DËRGUAR:

CV-NË  TUAJ ME FOTO PËRMES E-MAIL ADRESËS: hr.shell.rks@gmail.com NË SUBJEKT LE TË SHËNOHET POZITA PËR TË CILËN APLIKONI.

INFORMATA SHTESË PREJ ORËS 8.00-17.00 NË ,TEL:+38649940014

TAGS:  Shell KosovaPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 3810
Kategoria Shitje
Skadon Skadon: SOT
Orari Full Time
Lokacioni Gjithë Kosovën
KosovaJob is the largest local network certified by Bureao Veritas with ISO 9001:2015
for Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC