1
PREMIUM

Chef de Partie, Commis Chef, Enëlarëse, Pastry Chef, Sushi Man

Ruaj
SALT
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

POZICION VAKANT

POZICIONI:                  Chef de Partie

NJESIA:                       Restorant SALT - Prishtina                                              

Revo Hospitality Group është themeluar në vitin 2018 dhe është një nga kompanitë lider që operon në biznesin e hotelerisë në Tiranë.

Revo Hospitality Group menaxhon markat më të dalluara në industri si Salt Restaurant, Lift Steak & Rooftop Bar dhe zinxhirin Opa Greek Street.

Misioni ynë është të promovojmë një koncept revolucionar restoranti, duke tejkaluar pritshmëritë e klientëve në një dimension ku koha, ushqimi dhe pijet do të shijohen më shumë.

Sot ne numërojmë 200 punonjës që ndajnë të njëjtën ëndërr teksa zgjerojmë markat tona në më shumë vende dhe qytete.

REVO Hospitality Group po kerkon profesionistë me pervojë dhe të rinj të talentuar, të cilët janë të etur për të mësuar, zhvilluar dhe për të treguar profesionalizëm.

Ne po kërkojmë për Chef de Partie ne Restorant SALT Prishtina:     

Chef de Partie

PËRGJEGJËSITË:

 • Përgatitja, gatimi dhe prezantimi i pjatave me cilësi të lartë;
 • Ndihmon shefin e kuzhinës në krijimin e artikujve të menusë, recetave dhe zhvillimin e pjatave;
 • Mbikëqyr në mirëmbajtjen e standarteve të sigurisë së kuzhinës dhe ushqimit;
 • Studion çdo recetë dhe mbledh të gjithë përbërësit e nevojshëm;
 • Sigurohet që dëmet dhe humbjet të jenë minimale nga monitorimi i kujdesshem i metodave të pergatitjes së ushqimit;
 • Siguron që higjena të jetë maksimale në kuzhinë;
 • Bashkëpunon me pjesën tjeter të ekipit të kuzhinës për të siguruar ushqim dhe sherbim me cilësi të lartë.

KËRKESAT:

 • Diplomë profesionale në Kulinari, Shkolle Kuzhine ose fusha të ngjashme, trajnime të ndryshme;
 • Eksperiencë të paktën 3 vite në industrinë e restoranteve, kuzhinës dhe menaxhimit;
 • Aftësi shumë të mira menaxheriale;
 • Aftësi per zgjidhjen e problemeve në mënyrë eficente;
 • Aftësi të mira në menaxhimin e kohës;
 • Të jetë i/e motivuar dhe energjik/e;
 • Etikë profesionale dhe gjithmonë i/e gatshëm.

Nëse dëshironi të rriteni ose të përmirësoni karrierën tuaj duke punuar me REVO Hospitality Group, jeni te mirëpritur të dorëzoni CV tuaj në adresën e email-it:

hr@rhg.al

acili@rhg.al

atanushi@rhg.al

ose mund të na kontaktoni në nr e cel: 069 70 79 300

 

Departamenti i BNJ

Mob: 069 70 79 300

Email: hr@rhg.al

https://www.salt.al/
https://www.instagram.com/salt_tirana/
https://www.facebook.com/salt.tirana/


POZICION VAKANT

POZICIONI:                  Commis Chef

NJESIA:                       Restorant SALT - Prishtina

Revo Hospitality Group është themeluar në vitin 2018 dhe është një nga kompanitë lider që operon në biznesin e hotelerisë në Tiranë.

Revo Hospitality Group menaxhon markat më të dalluara në industri si Salt Restaurant, Lift Steak & Rooftop Bar dhe zinxhirin Opa Greek Street.

Misioni ynë është të promovojmë një koncept revolucionar restoranti, duke tejkaluar pritshmëritë e klientëve në një dimension ku koha, ushqimi dhe pijet do të shijohen më shumë.

Sot ne numërojmë 200 punonjës që ndajnë të njëjtën ëndërr teksa zgjerojmë markat tona në më shumë vende dhe qytete.

REVO Hospitality Group po kerkon profesionistë me pervojë dhe të rinj të talentuar, të cilët janë të etur për të mësuar, zhvilluar dhe për të treguar profesionalizëm.

Ne po kërkojmë për Commis Chef ne Restorant SALT Prishtina:         

Commis Chef

PËRGJEGJËSITË:

 • Përgjegjës për furnizimin e kuzhinës me të gjitha produktet e nevojshme për gatime ditore;
 • Përgatit të gjitha artikujt ushqimore sipas metodave dhe recetave të përcaktuara nga shefi i kuzhinës;
 • Ndihmon shefin e kuzhinës dhe kuzhinierin në pergatitjen e ushqimit;
 • Pergjegjës për larjen e perbëresvë të gatimit dhe parapergatitjen e tyre;
 • Siguron përputhjen me të gjitha rregulloret e shëndetit dhe sigurisë brenda zonës së kuzhinës.

KËRKESAT:

 • Diplomë profesionale në Kulinari, Shkolle Kuzhine ose fusha te ngjashme, trajnime të ndryshme;
 • Eksperiencë të pakten 1 vite në industrine e restoranteve, kuzhinës dhe menaxhimit;
 • Aftësi për zgjidhjen e problemeve në mënyrë eficente;
 • Aftësi të mira në menaxhimin e kohës;
 • Të jetë i/e motivuar dhe energjik/e;
 • Etikë profesionale dhe gjithmonë i/e gatshëm.

Nëse dëshironi të rriteni ose të përmirësoni karrierën tuaj duke punuar me REVO Hospitality Group, jeni te mirëpritur të dorëzoni CV tuaj në adresën e email-it:

hr@rhg.al

acili@rhg.al

atanushi@rhg.al

ose mund të na kontaktoni në nr e cel: 069 70 79 300

Departamenti i BNJ

Mob: 069 70 79 300

Email: hr@rhg.al

https://www.salt.al/

https://www.instagram.com/salt_tirana/

https://www.facebook.com/salt.tirana/


POZICION VAKANT

POZICIONI:                  Lavapjatëse

NJESIA:                       Restorant SALT - Prishtina

Revo Hospitality Group është themeluar në vitin 2018 dhe është një nga kompanitë lider që operon në biznesin e hotelerisë në Tiranë.

Revo Hospitality Group menaxhon markat më të dalluara në industri si Salt Restaurant, Lift Steak & Rooftop Bar dhe zinxhirin Opa Greek Street.

Misioni ynë është të promovojmë një koncept revolucionar restoranti, duke tejkaluar pritshmëritë e klientëve në një dimension ku koha, ushqimi dhe pijet do të shijohen më shumë.

Sot ne numërojmë 200 punonjës që ndajnë të njëjtën ëndërr teksa zgjerojmë markat tona në më shumë vende dhe qytete.

REVO Hospitality Group po kerkon profesionistë me pervojë dhe të rinj të talentuar, të cilët janë të etur për të mësuar, zhvilluar dhe për të treguar profesionalizëm.

Ne po kërkojmë për Lavapjatëse ne Restorant SALT Prishtina:           

Lavapjatëse

PËRGJEGJËSITË:

 • Kryen larjen e të gjitha enëve;
 • Vendos dhe ruan në mënyrë korrekte pajisjet, enët dhe veglat e pastra në zonat e caktuara të ruajtjes;
 • Lëviz materialet dhe pajisjet e larjes së enëve nga magazina në zonën e punës;
 • Pastron, dezinfekton dhe mirëmban makinerinë për gatimin;
 • Mban një zonë pune/kuzhinë të pastër duke fshirë dhe pastruar sipas nevojës.

KËRKESAT:

 • Diplomë e arsimit të përgjithshëm;
 • Preferohet përvojë në restorant ose shërbim ndaj klientit;
 • Shkathtësi në levizje;
 • Njohuri pune mbi procedurat sanitare.

Nëse dëshironi të rriteni ose të përmirësoni karrierën tuaj duke punuar me REVO Hospitality Group, jeni te mirëpritur të dorëzoni CV tuaj në adresën e email-it:

hr@rhg.al

acili@rhg.al

atanushi@rhg.al

ose mund të na kontaktoni në nr e cel: 069 70 79 300

Departamenti i BNJ

Mob: 069 70 79 300

Email: hr@rhg.al

 

https://www.salt.al/

https://www.instagram.com/salt_tirana/

https://www.facebook.com/salt.tirana/


POZICION VAKANT

POZICIONI:                  Pastry Chef

NJESIA:                       Restorant SALT - Prishtina

Revo Hospitality Group është themeluar në vitin 2018 dhe është një nga kompanitë lider që operon në biznesin e hotelerisë në Tiranë.

Revo Hospitality Group menaxhon markat më të dalluara në industri si Salt Restaurant, Lift Steak & Rooftop Bar dhe zinxhirin Opa Greek Street.

Misioni ynë është të promovojmë një koncept revolucionar restoranti, duke tejkaluar pritshmëritë e klientëve në një dimension ku koha, ushqimi dhe pijet do të shijohen më shumë.

Sot ne numërojmë 200 punonjës që ndajnë të njëjtën ëndërr teksa zgjerojmë markat tona në më shumë vende dhe qytete.

REVO Hospitality Group po kerkon profesionistë me pervojë dhe të rinj të talentuar, të cilët janë të etur për të mësuar, zhvilluar dhe për të treguar profesionalizëm.

Ne po kërkojmë për Pastry Chef ne Restorant SALT Prishtina:         

Pastry Chef

PËRGJEGJËSITË:

 • Në bashkëpunim me shefin e kuzhinës, krijon receta për menunë e ëmbëlsirave;
 • Të dekorojë ëmbëlsirat për të siguruar një paraqitje te bukur dhe me shije;
 • Testimi, krijimi dhe vlerësimi i recetave të reja të pastave dhe ëmbëlsirave;
 • Mbikëqyrja dhe trajnimi i stafit pergjegjës për përgatitjen e ëmbëlsirave;
 • Eshtë vigjilent që abjenti ku gatuhet të jetë i sigurt dhe i pastër.

KËRKESAT:

 • Të ketë njohuri të avancuara në teknikat e gatimit në pasticeri;
 • Preferohet me edukim në Kulinari/Pasticeri;
 • Të jetë krijues dhe të sjelle risi në menunë e ëmbelsirave;
 • Të njohë dhe zbatojë parimet e higjenes së ushqimeve dhe te kuzhinës gjatë punës.

Nëse dëshironi të rriteni ose të përmirësoni karrierën tuaj duke punuar me REVO Hospitality Group, jeni te mirëpritur të dorëzoni CV tuaj në adresën e email-it:

hr@rhg.al

acili@rhg.al

atanushi@rhg.al

ose mund të na kontaktoni në nr e cel: 069 70 79 300

Departamenti i BNJ

Mob: 069 70 79 300

Email: hr@rhg.al

https://www.salt.al/

https://www.instagram.com/salt_tirana/

https://www.facebook.com/salt.tirana/


POZICION VAKANT

POZICIONI:                  Sushi Man

NJESIA:                       Restorant SALT - Prishtina

Revo Hospitality Group është themeluar në vitin 2018 dhe është një nga kompanitë lider që operon në biznesin e hotelerisë në Tiranë.

Revo Hospitality Group menaxhon markat më të dalluara në industri si Salt Restaurant, Lift Steak & Rooftop Bar dhe zinxhirin Opa Greek Street.

Misioni ynë është të promovojmë një koncept revolucionar restoranti, duke tejkaluar pritshmëritë e klientëve në një dimension ku koha, ushqimi dhe pijet do të shijohen më shumë.

Sot ne numërojmë 200 punonjës që ndajnë të njëjtën ëndërr teksa zgjerojmë markat tona në më shumë vende dhe qytete.

REVO Hospitality Group po kerkon profesionistë me pervojë dhe të rinj të talentuar, të cilët janë të etur për të mësuar, zhvilluar dhe për të treguar profesionalizëm.

Ne po kërkojmë për Sushi Man ne Restorant SALT Prishtina:  

r  Sushi Man

PËRGJEGJËSITË:

 • Krijon një menu të pasur me sushi, me përberës të ndryshëm kryesorë si dhe me peshk të papërpunuar (salmon, tuna, unagi);
 • Përgatit të gjitha llojet e sushit përfshirë makin, nigirin dhe sashimin;
 • Përzgjedh produktet për pergatitjen e pjatave me cilësi të lartë;
 • Rekomandon receta të reja moderne;
 • Bërja e rregullt e inventarit te furnizimeve ushqimore dhe produkteve të tjera;
 • Përgatitja e llojeve të ndryshme të pjatave sushi sipas udhëzimeve të përcaktuara për cilësinë, madhësinë e porcionit, prezantimin dhe sigurinë e ushqimit;
 • Përgjegjës për pergatitjen e ushqimit me kualitët të lartë duke ruajtur standartet e higjenës.

KËRKESAT:

 • Diplomë profesionale në Kulinari, Shkolle Kuzhine ose fusha te ngjashme, trajnime të ndryshme;
 • Eksperience të paktën 2 vite në industrinë e restoranteve, kuzhinës dhe menaxhimit;
 • Aftësi për zgjidhjen e problemeve në mënyrë eficente;
 • Aftësi të mira në menaxhimin e kohës;
 • Të jetë i/e motivuar dhe energjik/e;
 • Etikë profesionale dhe gjithmonë i/e gatshëm.

Nëse dëshironi të rriteni ose të përmirësoni karrierën tuaj duke punuar me REVO Hospitality Group, jeni te mirëpritur të dorëzoni CV tuaj në adresën e email-it:

hr@rhg.al

acili@rhg.al

atanushi@rhg.al

ose mund të na kontaktoni në nr e cel: 069 70 79 300

Departamenti i BNJ

Mob: 069 70 79 300

Email: hr@rhg.al

https://www.salt.al/

https://www.instagram.com/salt_tirana/

https://www.facebook.com/salt.tirana/

Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 06/04/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet