1
PREMIUM

Sektorist/e, Arkatar/e, Pranues Malli

Ruaj
Vipros Market
Follow
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

“Vipros” SH.P.K me seli në Prishtinë, Bregu i Diellit, shpallë:

K O N K U R S

Pozitat: Sektorist/e, Arkatar/e, Pranues Malli

Vendi i punës: Bregu i Diellit, Prishtinë.

 

Detyrat dhe përgjegjësitë për pozitat e shpallura janë:

 

Sektorist/e:

  • Është përgjegjës për sistemimin, organizimin dhe mbushjen e vazhdueshme të hapësirave ekspozuese me mallra sipas standardeve të kompanisë
  • Informon klientët lidhur me specifikat dhe informatat tjera që kërkohen për produktin duke e shërbyer klientin në mënyrë më të mirë;

Arkatar/e:

  • Është përgjegjëse për mirëpritjen dhe ofrimin e shërbimit të duhur ndaj klientëve;
  • Përkujdeset për menaxhimin e arkës, mbajtjen në gjendje të pastër, të rregullt dhe aplikimin e masave të sigurisë

Pranues Malli:

  • Bënë pranimin, vendosjen e mallrave në depo dhe mbajtjen e evidencave;
  • Ndihmon në organizimin, rregullimin e depos sipas planit, si dhe organizimin dhe mirëmbajtjen e stoqeve në depo;
  • Ndihmon në mbajtjen e dokumentacionit të pranimeve, daljeve dhe kthimeve të mallrave.

 

Kushtet dhe kualifikimet e kërkuara:

  • ​Të ketë përfunduar shkollën e mesme
  • Përvojë relevante e punës në fusha të ngjashme

Kandidatët e interesuar të cilët aplikojnë për këto vende të punës, duhet të i dërgojnë këto dokumente:

  • CV-në dhe Dëshmitë e përgatitjes shkollore.

Aplikimi bëhet përmes butonit më poshtë

Konkursi është i hapur deri me datë: 07.04.2023

 

Shikime 3,558
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 07/04/23 (14 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet