1
PREMIUM

Ekonomiste

Ruaj
As Group
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

AS GROUP OFRON MUNDËSI PUNËSIMI 

AS GROUP është kompani që bën shitjen e të gjitha brendeve prestigjoze të disqeve dhe gomave të veturës. Të gjithë të interesuarit që duan të jenë pjesë e ekipes sonë, ftohen të aplikojnë për pozitën : Ekonomiste/ Femër 

Detyrat kryesore:

  • Mban përgjegjësi për shitjen e mallit për të cilin punon në bazë të planit të caktuar nga udhëheqësi;
  • Mban evidenca financiare ditore për vlerën e mallit të shitur në terenin përkatës;
  • Kualifikimet e kërkuara:
  • Kandidatët duhet të kenë të paktën të përfunduar shkollën e mesme (kualifikimi universitar është përparësi);
  • Të ketë minimalisht 1 vit përvojë në të njëjtin profil pune ;
  • Aftësi të shkëlqyera të shitjes dhe negocimit;
  • Aftësi të shkëlqyer komunikuese dhe aftësi për të punuar në ekip;
  • Njohuri elementare/bazike te gjuhës angleze;
  • Njohuri bazike të kompjuterit (Word Office & Excel Office)

Konkursi eshte i hapur CV mund te naj dergoni ne :
e mail : asgroupshpk20@gmail.com
Numri kontaktues : 044535141

 

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet