1
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS

Kompania Tiki shpk shpall konkurs për këto pozita plotësuese:

 1. Shitje ne showroom

Roli dhe Përgjegjësitë:

 • Asiston/menaxhon, organizon dhe siguron efikasitetin e tërë procesit të punës në fushën e programit të caktuar të shitjes
 • Përcakton kriteret për distribuim të mallit fabrike- showroom- klient.
 • Asiston/Menaxhon stafin dhe përcakton planin e shitjes
 • Përcjellë balancën e domosdoshme mes dinamikës së furnizimeve- shitjes-stoqeve
 • Përcjellja e tregut ditor (dërgimi I mjeteve cash të pranuara gjatë ditës së bashku me urdhërarkën dhe fletëporosinë/faturën)
 • Si dhe detyra tjera sipas kërkesës .

Shkathesit e nevojshme:

 • Të jetë kreative në punët që realizon, këshillat dhe rekomandimet e mbikqyrësve t‘i marrë pozitivisht duke përfshirë në këtë rast edhe mbikqyrësin e ndonjë departamenti tjetër.
 • Të ketë njohuri softverike në programet që është e obliguar të punoj.
 • Shkathtësi të punës në grup, duke i përfshirë stafin në showroom apo edhe në fabrikë.
 • Komunikimi cilësor me klientë me kolegë dhe bashkëpuntorë
 • Të ketë aftësi organizuese, komunikuese dhe përcaktime të prioriteteve të punës
 • Rregull dhe diciplinë në realizimin e detyrave
 • Preferohet që të ketë përvojë punë në sektorinë e shitje.

Perfitimet e punonjesit:

 • Kontrate te rregullte pune, te regjistruar ne Trustin pensional te Kosoves.
 • Pagesa permes bankes
 • Sigurim shendetesor qe mbulohet nga kompania,
 • Orarin I punes 08:00 - 17:00
 • Pushim vjetor sipas ligjit te punes,
 • Mundesi avansimi ne kompani.

Kandidatët e interesuar duhet të dërgojnë aplikacionin për punësim/CV në e-mail adresën: info@tiki-ks.com Për informata shtesë mund të kontaktoni në numrin e telefonit:

+383 49 666 676

Aplikacionet gjithashtu mund të dorëzohet edhe fizikisht në kompaninë TIKI Sh.P.K. Rr.Magjistralja Prishtinë-Ferizaj, km.5, Prishtinë.

Konkursi është i hapur nga data 07.03.2023 deri më 21.03.2023.

Shikime 2,863
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 21/03/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet