1
PREMIUM
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Shikime 6,116
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 05/04/23 (12 ditë)
Orari Full Time
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet