1
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
Qendra e Konsulencës Mjekësore “Një Mjek” shpall konkurs pune për DY PUNTORE
 
Vendpunimi: Prishtina MALL
 
Orari: Orarë i Plotë dhe Orar i përgjysmuar (pas orës 17)
 
Pozicioni:  Dhënia e Shërbimeve të Konsulencës
 
Përparësi në përzgjedhje kanë Dieticientet dhe Nutricistet. Edhe studentet në fusha relevante mund të aplikojnë për part-time job.
 
Te interesuarit mund të dergojnë CV-në në whatsApp në +383 48 333 752 ose ne email-adresen tonë elektronike: info@njemjek.com
 

Shikime 4,682
Kategoria Shëndetësi, Medicinë
Skadon 05/04/23 (12 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet