1
PREMIUM

Kimist (Teknolog) i Prodhimit

Ruaj
MAKSITI PUTZ
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Nga                    : MAKSITI  PUTZ SHPK

Adresa              :  Zona industriale  , Shtime

Veprimtaria     :  Fabrikë për prodhim të materialit ndërtimorë (llaqe , ngjitse etj)

Telefon             : +383 44 886 886

E-mail              : info@maksiti-putz.com

Web                  : www.maksiti-putz.com

SHPALL

KONKURS

Për poziten  

KIMIST (TEKNOLOG) I PRODHIMIT

 

Kandidatet e interesuar duhet ti plotësojn këto kushte :

  • Përgaditja profesionale , fakulteti  : Teknologji,Kimi .
  • Njohuri elementare të punës në kompjuter .
  • Njohuri të gjuhëve të huaja ,preferohet gjuha angleze .
  • Mosha e preferuar deri  45 vjet.

Aplikimi :

Për të aplikuar duhet të dorëzoni një CV , kopjet e documentacionit që dëshmojnë të dhënat e paraqitura në CV si dhe kopjen e letërnjoftimit  .Aplikimi mund të bëhet në lokalet e fabrikës në Shtime   si dhe përmes postës elektronike.

Vërejtje:

  • Konkursi mbetet I hapur deri me 20.03.2023.
  • Do të kontaktohen vetëm kandidatët e përzgjedhur .
  • Për informata shtesë mund të kontaktoni në nr. tel +383 44 886 886

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet