1

Kamariere, Banakiere

Ruaj
Kraš Choco & Café
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kraš Choco & Cafe kërkon kandidatë të motivuar që të aplikojnë për vendet e punës si:

  • Kamariere (1 vend pune)
  • Banakiere (1 vend pune)

Për të aplikuar, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe dokumentat tjera përrcjellëse duke përmendur pozicionin për të cilin keni aplikuar në:

hr@albicenter.com

️Konkursi është i hapur deri më datë 31.03.2023

Duke ju falenderuar për aplikim, ju njoftojmë se vetëm kandidatët e përfshirë në listën e ngushtë do të kontaktohen.

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet