1
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

FLO                                                     Lokacioni Fushe Kosova – Af Mall

Ne si kompani po kërkojm profesionalist që të na ndihmojn të arrijmë një punë sa më të suksesshme.

FLO po kërkon të punsojë:

Kualifikimet për pozitën Asistent/e i/e shitjes

 Full time 

  • I/e aftë për punë ekipore
  • Organizative,fleksibile,dhe të jetë e gatshme për punën nën presion
  • Njohuri të gjuhes angleze
  • Përvoja e punës në shitje.

Kujdes;

* CV duhet të përgatitet në gjuhën angleze.

* Në temën e postës duhet të shkruani se cili qytet jeni.

Të gjithë të interesuarit mund të dergojnë Cv-të e tyre në emailin tone:

Marigona.gjinovci@flo.com.tr 

Ju lutemi të cekni paraprakisht për pozitën për të cilën aplikoni, vetëm kandidatët që hyjnë rrethin e ngushtë do të njoftohen dhe ftohen në intervistë.

 

 

Shikime 4,310
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 03/04/23 (10 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Fushë Kosovë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet