1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Devolli Group SH.P.K. shpallë konkurs për vende të lira pune:

Pozita: Merchandiser/e

Detyrat Kryesore:

 • Është përgjegjës për zgjerimin, ruajtjen, pozicionimin dhe ekspozimin e të gjitha produkteve të brendeve të kompanisë në pikën e caktuar.
 • Siguron informacion për gjendjen e stokut si dhe informacione të tjera të nevojshme për brendet e caktuara në treg.
 • Siguron arritjen e objektivave të ekspozimit të produkteve të brendit përkatës brenda pikave të caktuara të shitjes.
 • Monitoron dhe mirëmban çmimet e shitësve me pakicë, mbanë freskinë e produkteve kryesore.
 • Siguron pozitë dhe ekspozim sa më efektiv të produkteve te caktura.
 • Detyra dhe përgjegjësi tjera të cilat ja cakton mbikqyrësi.

Kualifikimet e kërkuara:

 • Kandidatët duhet të kenë të paktën të përfunduar shkollën e mesme;
 • Të ketë minimalisht 6 muaj përvojë në të njëjtin profil pune (përparësi);
 • Aftësi të shkëlqyera të negocimit;
 • Aftësi të shkëlqyera komunikuese dhe aftësi për të punuar në ekip;
 • Të jetë i/e gatshëm të punojë nën presion dhe me orar fleksibil. 

Të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit të mëposhtëm "Apliko".

Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 31/03/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet