1

Mjeshtër të Mureve të Thatë (Knauf)

Ruaj
HR Consultancy
Follow
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

 

        K O N K U R  S

Për një kompani të njohur në Prishtinë kërkohen të plotësohen:

10 Pozita të lira

Mjeshtër të mureve të thatë  (Knauf)

Përshkrimi punës

  • Të ketë përvojë të dëshmuar si mjeshtër
  • Të kuptojë dhe të plotësojë planin në terren
  • Të dijë dhe të vendosjen e konstruksionit dhe pllakave

Kualifikimet:

  • Të ketë së paku 3 vite përvojë
  • Të ketë shkathtësi të mira komunikimi
  • Shkathtësi organizimi

Kushtet e kontratës:

  • Lokacioni: Prishtinë
  • Orari punës :  E hanë e shtunë (07:00 -16:00)
  • Ushqimi: i siguruar nga kompania
  • Paga: 1000€ Neto.

Konkursi zgjat deri më 20 Mars. Na kontaktoni në +383 48 788 828 ose dërgoni CV në: info.hrkosova@gmail.com

Shikime 3,066
Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 20/03/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet