NT Charlie
Asistent/e në Shitje (5)
Shpërndaje
	 	 

N.T CHARLIE.  

POZITA: ASISTENTE NE SHITJE (5 pozita) 

Përshkrimi i punës: 

  • Butiku Charlie, Grand Store hap konkurs për vende të lira pune, për persona ambicioz  dhe me përvojë pune në shitje. 

Kualifikimet: 

  • Të posedojë diplomë të shkollës së mesme.
  • Të jetë person i/e motivuar dhe i/e inspiruar për punë.
  • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikimi dhe adaptimi ndaj nevojave të klientit. 
  • Preferohet njohja e gjuhës Angleze.

Mënyra e Aplikimit: 

Dërgoni CV-në tuaj në e-mail: charlie@grandstore-ks.net duke shkruar në subjekt: 

EMRI, MBIEMRI - ASISTENTE NE SHITJE.

  • Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të ftohen në intervistë. 
  • Vendi: Qendra Tregtare "Grand Store" Veternike-Prishtine.

Afati i fundit për aplikim është më datën 19.06.2019. 

TAGS: CharliePrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 1936
Kategoria Shitje
Skadon 1 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest local network certified by Bureao Veritas with ISO 9001:2015
for Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC