1

Roje të Sigurimit Fizik (20), Ndihmës Montera (2)

Ruaj
International Security
Follow
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

INTERNATIONAL SECURITY  njofton për hapjen e vendeve të lira të punës, me mundësi punësimi të menjëhershëm dhe ofrojmë kontrata për kohë të caktuar si dhe Kontrata afatgjatë.

  • 20 Roje të Sigurimit Fizik ( Sigurim Themelor)
  • 2 Ndihmës montera

Vërejtje: Për secilin puntor/e kompania ofron Sigurim Shëndetësor Individual, që të punësuarit/et në kompaninë tonë të ndihen më të sigurtë dhe më komod në punë. Gjithashtu ofrojmë Paga konkuruese në treg, më një sistem të mirërregulluar financiar, me pagesa të plota të kontributeve bazuar në ligjet në fuqi.

Mënyra e aplikimit:

Kandidatët e interesuar mund të lajmërohen çdo ditë pune prej orës 09:00 - 17:00 në zyret Qëndrore të Kompanisë. Adresa: Rr. "Imzot Nikëprelaj", Ulpianë (afër Fontanës, afër Konvikteve) apo ti dërgoni CV-të përmes postës elektronike në e-mail adresën: sigurimiinternational@gmail.com

Për informata shtesë na kontaktoni:

049/748/481

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet