1
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

 https://smrtr.io/dpFCC

Shikime 4,174
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 26/05/23 (63 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet