1

Punëtor Fizik / Ngarkim dhe Transport i Qeramikës

Ruaj
FORCA QERAMIKË SANITARI
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
*FORCA QERAMIK-SANITARI ofron pune per nje punetor fizike/ Ngarkim dhe Tranport te Qeramikes,
 
  • -Bartjen e mallerave ne destinacion te caktur tek klienti
  • -Ngarkim nga depo dhe shkarkimi te Klientet.
  • -Pergjegjes per sasin e mallit te pranuar.
  • -Pergjegjes dhe te Kujdeset per gjendjen e automjetit.
  • -Te ket prevoj pune si vozites, te posedoj leje te qarkullimit kategori B.
  • -Mosha nga 18-40 vjeq mundesisht te jet banor nga rrethina e FUSHE KOSOVES
-Orari i punes 08:00h/18:00h, pagesa sipas marreveshjes, per me shume informata kontaktoni numerin e telefonit +383 49 390 821.
Adresa Rruga e Pejes ,Fushe Kosove
 

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet