1

Vende të lira pune

Ruaj
Horizon
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Konkurs për punëtorë të ndërtimtarisë

Kompania “Horizon Construction sh.p.k”  shpallë konkurs për punetorë të ndërtimtarisë për profesionet :

 • Latues - 5 vende te lira, (paga 800 euro/muaj)
 • Murator per blloka dhe tulla te fasades- 5 vende te lira,(paga 700 euro/muaj)
 • Armirues - 5 vende te lira, (paga 520 euro/muaj)

Kriteret që kerkohen nga kompania:

 • Te kete pervoje paraprake
 • Perparsi kane ata qe e njohin projektin
 • Te jete I rregullr ne pune

Kompania ofron:

 • Kontrate pune
 • Sigurim Aksidental
 • Ushqimin ( nje shujtë ditore)
 • Orari I punes 8 ore ne dite 08:00-17:00, E hene- E shtune
 • Vendi I punes Prishtine.
 • Pushimi I drekes prej 12:00-13:00
 • Dy pauza te kafes (10:00-10:15 dhe 15:00-15:15 )

Konkursi eshte I hapur deri ne plotesimin e vendeve te shpallura.

Email:horizonconstructionshpk@gmail.com

Kontakti  : +383 49 665 496

Data e shpalljes me: 02.03.2023

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet