1

Punëtore për Thonjë

Ruaj
Donjetë Jashari
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS PUNE

  • Punëtore për thonjë | Manikyr | Pedikyr
 
2x Vende të lira pune 
 
Kushtet e aplikimit:
  • Të kenë përvojë pune (2vjet)
  • Të shfaqin aftësi komunikuese
  • Të jenë të gatshme dhe motivuara për punë
Të përzgjedhurat përfitojnë:
  • Pagë fikse | përqindje
  • Kontratë pune
APLIKO TANI!!!

+383 45 588 303

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet