1
PREMIUM PLUS
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
Well pharmacy me lokacion ne Prishtine fton te interesuarit te aplikojne per pozitat e punes 
 
 •  Farmacist/e, 
 • Teknik/e  te Farmacise

2 Farmacist/e

 Kandidati/ja duhet të:   
 • Jetë i/e diplomuar në Farmaci
 • Licenca e punës
 • Eksperiencë pune në barnatore;
 • Aftësi për të punuar i/e pavarur në barnatore
 • Te kenë aftesi të shkelqyeshme komunikuese, organizative dhe raportuese;
 • Të jetë i/e gatshme të punoj në orar me ndërrime në barnatore.
 

                 2 Teknik/e të farmacisë

Kandidati/ja duhet të:

 • Eksperiencë pune në barnatore;
 • Licenca e punës
 • Te kenë njohuri mbi produktet farmaceutike 
 • Te kenë aftesi të shkelqyeshme komunikuese, organizative dhe raportuese;
 • Të jetë i/e gatshme të punoj në orar me ndërrime në barnatore.
 •  

Të interesuarit mund të dërgojnë CV në email wellpharm.b@gmail.com

 ose te kontaktojne ne nr telefonit 049 699 999

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet