1
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

TEB një ndër bankat më me renome në Kosovë është pjesë e brend-it të mirënjohur bankar në Turqi e mbështetur në fuqinë ndërkombëtare të BNP Paribas.

TEB tani po kërkon kandidatë të kualifikuar për pozitën Praktikant i Zgjidhjeve të Biznesit për Zyrën Qendrore.

Kualifikimet e kërkuara:

 • Të ketë shkollim në Inxhinieri Kompjuterike dhe Shkenca Kompjuterike apo shkollim të ngjashëm
 • Njohuri bazike në SQL dhe MS Office
 • Të ketë aftësi të komunikimit me shkrim dhe verbal, duke përfshirë aftësitë teknike të të shkruarit
 • Të kuptuarit e koncepteve të inxhinierisë së sistemeve
 • Njohuri të teknikave dhe metodave te modelimit
 • Aftësi të mendimit analitik dhe zgjidhjes së problemit
 • Të jetë I orientuar në detaje dhe i aftë të gjenerojë nivel të lartë të saktësisë
 • Aftësi të ofrimit të zgjidhjeve të problemeve

Aplikimi duhet të bëhet online përmes web faqes së bankës www.teb-kos.com Ju lutemi klikoni tek Mundësi Punësimi dhe pastaj tek linku: https://recruitment.teb-kos.com/rc/. Afati i fundit për aplikim është 08.03.2023. Do të kontaktohen vetëm kandidatët e përzgjedhur.


TEB një ndër bankat më me renome në Kosovë është pjesë e brend-it të mirënjohur bankar në Turqi e mbështetur në fuqinë ndërkombëtare të BNP Paribas.

TEB tani po kërkon kandidatë të kualifikuar për pozitën Praktikant i Zgjidhjeve të Biznesit për Zyrën Qendrore

Kualifikimet e kërkuara:

 • Të ketë shkollim në Inxhinieri Kompjuterike dhe Shkenca Kompjuterike apo shkollim të ngjashëm
 • Njohuri bazike në SQL dhe MS Office
 • Të ketë aftësi të komunikimit me shkrim dhe verbal, duke përfshirë aftësitë teknike të të shkruarit
 • Të kuptuarit e koncepteve të inxhinierisë së sistemeve
 • Njohuri të teknikave dhe metodave te modelimit
 • Aftësi të mendimit analitik dhe zgjidhjes së problemit
 • Të jetë I orientuar në detaje dhe i aftë të gjenerojë nivel të lartë të saktësisë
 • Aftësi të ofrimit të zgjidhjeve të problemeve

Aplikimi duhet të bëhet online përmes web faqes së bankës www.teb-kos.com Ju lutemi klikoni tek Mundësi Punësimi dhe pastaj tek linku: https://recruitment.teb-kos.com/rc/. Afati i fundit për aplikim është 08.03.2023. Do të kontaktohen vetëm kandidatët e përzgjedhur.

Shikime 3,909
Kategoria Banka
Skadon 08/04/23 (15 ditë)
Orari Intern
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet