1
PREMIUM PLUS

Promoter/e (32)

Ruaj
Invest Corp
Follow
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
Invest Corp sh.p.k me seli në Prishtinë shpall konkurs pune për 20 pozita të prmocionit për femra dhe 12 pozita për femra apo meshkuj:

1. Promotere femra në ambiente të hapura kryesisht sheshe dhe lagje (14) Paga mujore fikse: 550.oo Euro ( 6 ditë të javës) dhe 470.oo Euro ( 5 ditë të javës).
2. Promotere femra nëpër kafiqa (6) Paga mujore fikse: 600.oo Euro (vetëm me përvojë pune në promocion apo komunikimi në nivel shum të lartë).

3. Promoter mashkull apo promotere femër (12) për vizita banesave/shtëpi dhe vizita për promovim nëpër biznese për shitje të ëmbëlsirave.

Mund të aplikosh vetëm apo me ndonjë person që dëshiron të punoni së bashku.

Përgjegjësitë:
Aftësitë e kërkuara:

  • Të keni pervojë pune e preferuar por jo obligative.
  • Të jetë e sjellshme dhe komunikative.
  • Mosha e preferuar është nga 16-30 vite.
  • Të ketë njohuri në shkathtësi në prezentim dhe shitje.

Benefitet e punëmarrësit:
Kontratë pune afatgjate dhe lajmërim i menjëhershëm si punëtor/e me kontratë pune e rregulltë.
Të gjithë të interesuarit të aplikojnë në numrin e telefonit në viber: 043 818 830 & 043 866 799 apo thirrje telefonike deri në ora 20:00 dhe jo më vonë.
Apo mund të dërgoni CV-në me foto në email: investcorp.ks@gmail.com

Shikime 4,929
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 31/03/23 (6 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet