1

Bashkëpunëtor të Shitjes (Gjithë Kosova)

Ruaj
Medical Reference
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania MEDICAL REFERENCE është në nivel ndërkombëtar.

Kërkohen bashkëpunëtor të shitjes në gjithë territorin e KOSOVËS.

Kushtet të cilat duhet plotësuar për pozitën bashkëpunëtor/e të shitjes:

 • Arsimim I mesëm
 • Të jenë komunikativ/e,
 • I pajisur me patent shofer kategoria B
 • Të ketë veturë në shfrytëzim
 • Shpenzimet mbulohen nga kompania

Kompania jonë ofron kushte shumë të mira pune:

 • Part Time punohet vetëm mbas dite nga ora 17:00-20:00
 • Paga 400 Euro+ ( për vetëm 3 orë në ditë )
 • Seminare jashtë vendit
 • Trajnime për punë dhe biznes falas
 • Certifikim pas trajnimeve ( të njohura ndërkombëtarisht )
 • Mundësi pune edhe në shtetet e bashkimit Europian

Mund të na kontaktoni nga ora 10:00-18:00 
Nr tel: +383 49-272-886

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes kësaj e-mail: germancompany63@gmail.com

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet