The North Unicorn

Menaxher Financiar

	 	 

The North Unicorn është një kompani e re në Kosovë e regjistruar në vitin 2018. The North Unicorn është e përkushtuar që të krijojë një zinxhirë të dyqaneve me “zbritje të mençur”. Ky koncept i veçantë i dyqaneve të shitjes me pakicë do të jetë i pari në territorin e Kosovës.

Vendi i punës: Menaxher Financiar

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Të sigurojë që dokumentet ligjore të organizohen në përputhje me identitetin e insti tucionit dhe të përcillen debit;
 • Të përgadis buxhetin e zyrës qendrore si dhe të bëj konsolidimin e buxhetit qëndror dhe buxheteve të përgaditura të njësive regjionale;
 • Të sigurojë që dokumentet ligjore të rregullohen dhe të mbahen në përputhje me ligjet dhe rregulloret aktuale;
 • Të bashkëpunojë me drejtorët financiar dhe administrativ regjional për koordinimin dhe konsolidimin e operacioneve të kompanisë si dhe për zgjidhjen e problemeve;
 • Të mbaj (ruaj) raportet me qarqet zyrtare në lidhje me subjektin;
 • Të bëj konsolidimin e raporteve mujore të aktiviteteve që i pranon nga njësitë regjio nale dhe t’ia prezantoj menaxhmentit;
 • Të sigurojë kryerjen e të gjitha pagesave.

Aftësitë dhe njohuritë:

 • Njohje e mirë e principeve financiare të kompanisë dhe menaxhimit të performancës;
 • Aftësi të shkëlqyeshme menaxhuese;
 • Aftësi politike dhe prezantuese me kujdes ndaj kërkesave të konfliktit të interesit;
 • Nivel të larte të vetëdijesimit komercial;
 • Të jetë fleksibil/e dhe t’u përgjigjet pozitivisht ndryshimeve;
 • Përkushtim dhe etikë në punë;
 • Njohja e gjuhës angleze.

Kualifikimi dhe përvoja:

 • Diplomë Bachelor apo Master në menaxhment, ekonomi, financa apo fusha tjera relevante;
 • E dëshirueshme diplomë nga SCAAK, apo të ngjashme;
 • Përvojë e dëshmuar në pozita të larta menaxhuese në fushë të njejtë.

Eja dhe bëhu pjesë e jona duke dërguar CV-në tuaj në Email adresën: hr@thenorthunicorn.com

Konkursi do të jetë i hapur nga data 17 Maj 2019 deri më 30 Maj 2019.

Shikime 4953
Kategoria Financa
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC