1
PREMIUM PLUS
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
Ps Comunikacion shpall konkurs në Prishtinë për:
  • Agjent të thirrjeve
Përshkrimi i punëse:
  • Njohja e gjuhes Gjermane (B2)
  • Shërbim i klientëve
Ps Comunikacion ofron mundësi te mira per të fituar:
  • Perqindje dhe bonuse në bazë të përformancës
 
Lokacioni: Prishtinë
 
Kandidatët e interesuar mund të kontaktojnë në numrin e telefonit:
049 218 849

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet