1
PREMIUM PLUS
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS

Kompania Allianz  nga Prishtina është në kërkim të Kuadrit të kualifikuar teknik ose inxhinier të mekatoronikës.

Detyrat e punës: Instalimi, servisimi dhe mirëmbajtje të paisjeve dentare.

Kushtet:

  • Njohja e gjuhës angleze obligative
  • Të posedoj patent shoferi kategoria B
  • Mosha 20-40 vjet
  • Te ketë aftësi në përdorimin e kompjuterit.

Paga përcaktohet me marrëveshtje të ndërsjellë.

Vende të lira pune 2

Orari i punës fleksibil

Konkursi mbetet i hapur deri me datën 31 Mars 2023.

Intervistimi i kandidatëve fillon nga data 20 Mars 2023

Të interesuarit CV-në e tyre e dërgojnë në emailin : allianz_kosovo@yahoo.com

Shikime 4,899
Kategoria Inxhinieri
Skadon 31/03/23 (7 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet