1
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS PUNE

KOMPANIA: “Emona Center” SH.P.K. NUI:810693839

LOKACIONI PRISHTINE- 21 POZITA

1.POZITA:  Arkatare – (3 Pozita)

                    Sektori Ushqim (5 Pozita)

                    Sektori Higjiene (3 Pozita)

                    Sektori Friza (3 Pozita)

                    Sektori Textil – Amvisëri (2 Pozita)

                    Sektor Pemë/Perime - (2 Pozita per Meshkuj)

                    Vëzhgues kamera (1 Pozitë)

                    Sigurim (2 Pozita)

Adresa: Lagjja Mati 1 – Bll. Urbanistik A-21;

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

  • Të bëjë organizimin e rrjedhës së papenguar të punës në market në kryerjen e punëve të kompanisë;
  • Të ketë shkathtësi komunikative, planifikuese dhe organizative si dhe të ofrojë ide të reja në lidhje me punën;
  • Të ketë përkushtim dhe interesim për të mësuar
  • Të jetë i/e aftë të punojë në grup dhe punë individuale;
  • Të jetë i saktë dhe t’i përmbahet afateve kohore të paracaktuara në kryerjen e detyrave;
  • Detyra tjera të caktuara nga mbikëqyrësi i drejtpërdrejtë në lidhje me pozitën e caktuar.

Të interesuarit/at mund t’i marrin aplikacionet në pikën e Emona Center tek  Ilirija Bullding Hyr. 1/50-1 Prishtinë, apo mund të aplikohet direkt ne email adresën në info@emonacenter.com

Shikime 4,858
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 29/03/23 (5 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet