1
PREMIUM

Operator i Linjës së Prodhimit (Kroaci)

Ruaj
Gi Group
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Gi Group HR Solutions d.o.o. është themeluar në Serbi, në Prill të vitit 2002, me misionin e qartë që të mbështesë klientët e saj në arritjen e strategjive të tyre biznesore, përmes ofrimit të njohurisë mbi tregun vendor, përvojës së konsulentëve tanë ndërkombëtare dhe praktikave të testuara të partnerëve tanë.

Gi Group HR Solutions d.o.o. si lider në regjion dhe njëkohësisht pjesë e Gi Group, një nga kompanitë lidere dhe më prestigjioze të konsulencës në fushën e burimeve njerëzore, mund të ofrojë zgjidhje në të gjitha fushat e menaxhimit të burimeve njerëzore.

Në emër të klientit tonë Carel, një kompani e madhe ndërkombëtare nga Istria dhe një nga liderët në industrinë e ngrohjes, ventilimit dhe sistemit të kondicionimit, jemi duke kërkuar për kandidatë të motivuar për pozitën:

OPERATOR I LINJËS SË PRODHIMIT

Lokacioni: Labin, Istria (Kroaci)

Përgjegjësitë kryesore:

  • Të punojë në linjën e prodhimit për prodhimin dhe montimin e pjesëve elektronike, mjeteve dhe pajisjeve elektrike dhe mekanike.

Kërkesat:

  • Të ketë të paktën diplomën e shkollës së mesme;
  • Nuk kërkohet përvojë pune.

Kushtet dhe përfitimet:

  • Kontratë me kohë të pacaktuar, me periudhë prove prej 6 muajsh;
  • Sigurimi i akomodimit;
  • Sigurimi i transportit;
  • Mbulimi i tarifës së zhvendosjes;
  • Punë me turne.

Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj në adresën e e-mail-it Teodora.Stepanovic@ct.gigroup.com

Ju lutemi keni parasysh se vetëm kandidatët e listës së ngushtë do të kontaktohen nga ana jonë. Nëse keni ndonjë pyetje shtesë në lidhje me pozitën e punës, na kontaktoni në www.gigroup.rs

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet