1
PREMIUM
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
Pozitat:
  • shank dhe ndihmese e kuzhines.
Pergjegjesite :
  • Pergatitje te pastave nga trajnimi i bere paraprak.
  • Mirembajtje e vendit te punes.
  • Miresjellje me klientet e stafin.
  • Pergjegjesi e shkathtesi gjate orarit te punes.
Orari:
  •  nje jave paradite, java tjeter pasdite.
Me kontrate pune.
 
Per aplikim ne numrin : +38349899985 

Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 26/03/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet