1

Punëtor Prodhimi, Asistent/e të shitjes, Arkëtar/e (Prishtina Mall)

Ruaj
Pelini's
Follow
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Për dyqanin në Prishtinë dhe pikën tonë të re në Prishtina Mall, po kërkojmë:

PUNËTORË PRODHIMI/ASISTENTË TË SHITJES / ARKËTARË/

ME ORAR TË PLOTË / ME ORAR TË PJESSHËM

Kjo është një mundësi për dikë që të ndërtojë përvojë në shërbim të klientëve dhe të mësojë prodhimin dhe menaxhimin e dyqanit. Përvoja e mëhershme e shitjes me pakicë ose e prodhimit nuk është e domosdoshme. E domosdoshme është sjellja mikpritëse dhe miqësore me klientët.

Përgjegjësitë

Përkrahë menaxherin e dyqanit/pikës në drejtimin e përditshëm të dyqanit, përfshirë shërbimin e klientëve, mbushjen me produkte të dyqanit, mbajtjen e pastërtisë, përgatitjen e produkteve dhe porosive për klientët.

Trajnimi i punëtorëve

Pelini’s do të ofrojë trajnim për punëtorët përfshirë sigurinë ushqimore, higjienën dhe shitjen.

Për ty
Kandidatët duhet t’i plotësojnë kushtet e mëposhtme:

  • Të jeni miqësor
  • Të jeni të besueshëm dhe të përgjegjshëm
  • Të jeni të gatshëm të zbatoni praktikat tona të higjienës
  • Të jeni të interesuar të mësoni për produktet tona
  • Të keni iniciativë
  • Të jeni në gjendje të punoni dhe komunikoni me njerëz të ndryshëm

Disa shkathtësi shtesë të dëshirueshme janë:

  • Përvojë e mëparshme në shërbim të klientëve
  • Njohje bazike e punës me komojuter

Si të aplikoni
Për të aplikuar, ju lutem dërgoni në email CV-në tuaj në pelinisllc@gmail.com Aplikimi i hershëm inkurajohet pasi ne do t’i shqyrtojmë aplikacionet gjatë periudhës së shpalljes dhe në rast të plotësimit të vendeve të punës, shpallja do të mbyllet.

Për më shumë informata rreth Pelini’s mund të vizitoni faqen tonë në Facebook: peliniis dhe në Instagram pelinis_ks

 

Shikime 5,329
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 26/03/23 (2 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet