1
PREMIUM PLUS
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Menaxher i Projekteve (1)

  • Njohuri te shkelqyer te gjuhes angleze ne te folur dhe ne te shkruar
  • Njohuri te shkelqyer te komunikimit dhe udhehqjes se ekipeve
  • Te kete aftesi organizative
  • Sigurohet qe projektet te kryhen brenda afateve
  • Pervoje Pune deri 1 vjet

 Te gjithe te interesuarit mund te aplikojne ne email: jobs@ikone-studio.tv

Kameraman (2)

  • Njohuri bazike te gjuhes angleze ne te folur
  • Njohuri te shkelqyer te komunikimit
  • I/E pershtatshem ne punen ekipore
  • Njohuri bazike te teknikes dhe ndriqimit
  • Pervoje Pune deri 1 vjet

 Te gjithe te interesuarit mund te aplikojne ne email: jobs@ikone-studio.tv

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet