1

Dizajnere Grafike, Ndihmës për Punim të 3D Reklamave, Ndihmës Aplikues i Folijave, Administratore

Ruaj
Pixel Print
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Pixel Print hap konkurs për vende të lira pune për pozitat:

  1. Dizajnere Grafike
  2. Ndihmes per punimin e 3D Reklamave
  3. Ndihmes Apikues i folijave
  4. Administratore

 

Dizajner Grafik

Lloji i punësimit: Full Time

Lokacioni: Prishtinë

Kategoria: Kategori të tjera

Orari i punës: Full Time/ 08:15 - 17:00

 Kualifikimet dhe aftësitë e përgjithshme që kërkohen nga kandidatët:

  • I diplomuar në drejtimet komunikim vizuel, dizajn grafik;
  • Minimum 2 vjet pervojë pune në fusha relevante si advertising, social media, brand identity design
  • Të punojë me Adobe InDesign, Illustrator, Coreldraw dhe Photoshop;
  • Aftësi te menaxhimit në një ambient super dinamik pune;
  • Energjik/e, të ketë iniciativë dhe kreativitet, të ofrojë ide të reja në çështje të ndryshme lidhur me procesin e punës;
  • Aftësi bashkëpunuese;

Për pozitat 2-4 përparësi kanë kandidatet me përvojë pune

Të interesuarit mund të dërgojnë CV në info@pixelprint-ks.com 

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet