1
PREMIUM

Shitës/e, Rrobaqepëse (Prishtina Mall)

Ruaj
LUCIANO men's wear
Follow
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Shitës/e

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Prezantimi i produkteve (rrobave) dhe kryerja e shërbimeve sipas rregullave të menaxhmentit;
 • Harmonizimi/rregullimi i produkteve (rrobava) sipas rregullave të kompanisë;
 •  Mbajtja e evidencës së produkteve duke konfirmuar çdo mungesë, parregullësi etj;
 • Krijimi dhe mbajtja e marrëdhënieve efektive me klientët aktual dhe potencial.

Kushtet:

 • Të ketë eksperiencë punë  në shitje më së paku 6 muaj;
 • Të ketë aftësi të mira në të folur dhe në të shkruar të
  gjuhës shqipe dhe angleze (e preferuar);
 • I/e përgjegjshëm/e në punë dhe aftësi të mira bashkëpunimi
 • Mosha 21-30 vjeç.

Rrobaqepëse

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Shkathtesi te shquar ne qepje me makine;

Kushtet:

 • Të jeni e vëmendshme;
 • E afërt dhe bashkëpunuese;
 • E aftë për të punuar në afate të shkurtra kohore. 

Çfarë ofrojmë ne:

 • Pagë standarde (mund të ndryshohet varësisht nga aftësite e shitjes dhe përvojes);
 • Ushqimi ditor;
 • Pije gjatë orarit të punës;
 • Uniformë.

Te gjithe te interesuarit ju lutem aplikoni permes butonit me poshte 

Shikime 5,823
Kategoria
Skadon 24/03/23 (Skadon: SOT)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet