1

Zyrtare për Administratë dhe Financa

Ruaj
Jakova-L
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Administratë Financa

Kushtet:

  • Fakulteti Ekonomik së paku niveli bachelor
  • Të kete Njohuri mbi programet kompjuterike dhe financiare
  • Te kete aftesi te mira komunikimi dhe te jete bashkepunues ne grup
  • Ti pershtatet orarit te sakte ne pune sipas shpalljes

Detyrat:

  • Bën faturimin në baza ditore dhe shpenzimet ditore
  • Ngarkesat me agjentët në bazë ditore
  • Menaxhimi I stokut
  • Kontrollon arkat fiskale në baza ditore dhe mujore
  • Menaxhon ekipin e servisit duke ja caktuar terenin

Paga: Sipas marreveshjes

Orari punës: Hënë - Shtune 08:00 - 16:00

Lokacioni: Gjakovë

Tel: 045688488 Email: info@jakova-l.com

Kategoria
Skadon (Skadon: SOT)
Orari
Lokacioni
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet