1
PREMIUM PLUS
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
Kërkojmë punëtor 
______________________________
Kërkojmë punëtor në këto kategori
 
Punëtor në fabrik 5 (F/M)
 
Info bazike :
* Full time (Punë me orar te plot )
 
Infot tjera mund t'i merrni në intervistë
Intervista mbahet cdo ditë pune prej ores
9:00 deri oren 17:00
( TE GJITHa INFOT RRETH PUNES DHE POZITAVE JAPEN VETEM NE INTERVIST )
Numri i kontaktit eshte vetem per gjetjen e lokacionit ne rast se nuk mund ta gjeni ne google maps :
049340000
049761601
 
Lokacioni Ku mbahet konkursi :
Zona Industriale Fushë Kosovë (Miradi e poshtme) 
Lokacioni me Google Maps:
_____________________________________________________
INFO Për Komaninë Tonë (City.Sa)
Kompani 21 vjeçare me më shumë se 1500 artikuj
Merremi Me prodhime Vendore Me më shumë se 1200 Produkte vendore të ndryshme 

Shikime 7,597
Kategoria Prodhim
Skadon 24/03/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Fushë Kosovë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet