1
PREMIUM

Asistent i Shitjes, Arkëtar, Staf i Depos

Ruaj
LC Waikiki Retail Company
Follow
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Bëhuni pjesë e ekipës tonë, si:

  • Asistent i shitjes,
  • Arkëtar,
  • Staf i depos

duke dërguar CV apo të dhënat tuaja (Emri, Mbiemri dhe numri kontaktues) në adresën hr-kosovo@lcwaikiki.com 

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet