1
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Santefruit Sh.p.k. me seli në fshatin Shajkovc, komuna e Podujevës, është kompani e cila merret me kultivimin e frutit të boronicës. Në kuadër të plantacionit tonë, kemi 10 hektar të mbjellur me boronicë, si dhe të gjithë infrastrukturën më moderne për kultivim dhe ruajtje të boronicës

SanteFruit eshte duke u zgjeruar dhe eshte ne kerkim per agronom ambicioz qe jane te gatshem te punojne dhe mesojne.

Santefruit hap konkurs per keto pozita:

1 - Agronom/e

Kualifikimi per poziten e Agronomit.

 • Te kene aftesi menaxhuese.
 • Eksperience e punes (e preferuar)
 • Te jete komunikativ dhe I shkelqyeshem ne te folur dhe te shkruar.
 • Duhet te njoh gjuhen angleze.
 • Te kete te perfunduar Fakultetin e Bujqesise (te pakten te jete ne studime master)
 • Te jete i/e afte per te punuar ne grup.

Aplikuesi duhet te kete njohuri bazike te proceseve te cekura me poshte:

 • Njohuri bazike rreth kultvimit te boronices
 • Njohuri ne fiziologjine e bimeve
 • Menaxhim I barojave dhe demtuesve
 • Vjelja dhe pasvjelja
 • Njohuri ne Microsoft Office (Word, PowerPoint, excel)

5 – Agronom/e (Pune sezonale 6 mujore)

Kualifikimi per poziten:

 • Te kete te perfunduar Fakultetin e Bujqesise
 • Te kete njohuri te gjuhes Angleze
 • Te jete i/e afte per te punuar ne grup.

Përshkrimi dhe detyrat e punës:

 • Asistencë në menaxhim të vjeljës
 • Kontrolli i kualitetit të frutit
 • Kultivim të boronicës
 • Menaxhim te ujitjes

 Te gjithe te interesuarit mund te aplikojne duke derguar CV ne emailin: yll.hoxha@santefruit.com

 

Shikime 5,739
Kategoria Agrikulturë dhe Industri Ushqimore
Skadon 23/03/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Podujevë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet