1
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
2  Punëtor në fushën e depilimit me laser (tek meshkujt)

Detyrat dhe Pergjegjesitë:
  • Të ketë të përvoje pune;
  • Të ketë njohuri  rreth depilimit me laser 
  • Të jetë  komunikative dhe e  hapur;
  • Mikëpritja e klijentëve dhe sherbimi korrekt,

Aftësitë:

  • Të ketë të përvoje pune dhe njohuri  rreth depilimit me laser;
  • Të ketë të përfunduar shkollen e mesme  (shtesë fakultetin e infermerise);

Mënyra e Aplikimit:

• Kandidat e interesuar mund t'i dërgojnë CV bashkangjitur fotografinë tuaj përmes e-mail adresës: mavesllc@gmail.com 

Lokacioni: Prishtine, Rruga B, mbi Hebs ose afer Vogue Hair 

Shikime 6,695
Kategoria Industri të Shërbimit
Skadon 23/03/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet