1
PREMIUM

Arkitekt / Dizajner i Enterierit

Ruaj
ITKO Sofabed
Follow
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

ITKO shpk me seli në ( Magj.Prishtinë-Ferizaj ) 14000 LIPJAN ,
Hap vend të lirë pune për:

 Arkitekt / dizajner i enterierit 

Kualifikimet

 • Diploma Bachelor ose Master.
 • Njohuri në software aplikativ (Sketchup, AutoCad, ArchiCad, 3ds MAX, etj).
 • Përvoja e punes profesionale, minimum 2 vjet.(vetëm aplikuesit me përvojë pune do merren parasysh).
 • Përvojë për dizajnimin e mobiljeve sipas kërkesave të klientëve.
 • Përvojë në matje dhe përgatitje të projektit për prodhim.
 • Njohja e gjuhes Angleze.
 • Patentë shofer i kategorisë B.

Të preferueshme:

 • Njohja e ndonjë gjuhe tjetër të huaj,
 • Aftësi të mira komunikative.
 • Aftësi për të Punuar në grupe.

Tjera

 • Portfolio ( CV, prezentim i punëve individuale), te dergohet ne kete e-mail: info.it.ko@gmail.com

Shikime 5,189
Kategoria Arkitekturë
Skadon 20/03/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Lipjan
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet