1
PREMIUM

Shitëse në Dyqan (2)

Ruaj
NERANXI
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

NERANXI Group është aktualisht Kompania më e madhe e tregtimit të lëndëve të para për: Pasticeri, Akullore, Prodhime brumi, Hoteleri, Restorante, Bare-Kafeteri; Erëza, Fruta të thata dhe Amballazhe, me një rrjet të zgjeruar përtej kufijve të Shqipërisë edhe në Kosovë, Mal të Zi dhe Maqedoni.

*Njësia Prishtinë Arbëri:

Me rastin e shtimit të njësisë tonë të re për shitje me pakicë në Kosovë me adresë në Rr. Vicianum-Arbëri-Prishtinë, jemi duke kërkuar që të zgjerojmë ekipin tonë të shitjes.

KONKURS

Për plotësimin e vendit të punës:

SHITËSE NË DYQAN - 2

Vendi: Prishtinë - Arbëri, Dragodan.

Kualifikimet:

 • Aftësi të mira komunikimi.
 • Eksperienca në fusha të ngjashme dhe njohja produkteve përbën avantazh.
 • Njohja me programet e shitjes përbën avantazh.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Pritja/shërbimi i klientëve në dyqan dhe realizimi i shitjes.
 • Përmbushja e objektivave mujore të planifikuar.
 • Mbajtja e dyqanit të gjendje të rregullt me produkte.
 • Raportimi mbi ecurinë dhe problematikat gjatë procesit të punës.
 • Barazimi ditor i pazarit.

Benefitet:

 • Kontratë pune e rregullt sipas ligjit të punës RKS.
 • Paga bazë e kënaqshme + bonus mbi planin e realizuar të shitjeve.
 • Ambient i mirë pune.
 • Mundësi karriere dhe rritje brenda kompanisë.

Për të aplikuar ju lutem dërgoni CV-në dhe dokumenta që vërtetojnë kualifikimet bashkangjitur me fotografinë tuaj në e-mail: kosove@neranxi.al

Kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë.

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet