1
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Depo Farmacuetike Universe Pharma Shpk. me seli në Mitrovicë shpall konkurs pune për pozitën:

Prezentues/e Mjekësor/e

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Bën prezantimin e produkteve farmaceutike tek mjekët përkatës.
  • Kryen vizitat e rregullta javore tek mjekë dhe barnatoret.
  • Përpilon dhe dërgon raportet e rregullta javore tek menaxhmenti i kompanisë.

Kriteret:

  • Së paku 2 vite përvojë pune në prezentimin dhe marketingun e produkteve farmaceutike.
  • Aftësi të mira komunikimi.
  • Patent Shoferi Kategoria B.

Të interesuarit të dërgojnë CV-të në info@universepharma-ks.com

Shikime 5,027
Kategoria Shëndetësi, Medicinë
Skadon 21/03/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Mitrovicë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet